gift icon Gratis levering met een Biostime® abonnement

Privacyverklaring


Hoe gaan we met jouw gegevens om?

 

Wij gaan natuurlijk vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld.
Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

 

 

Persoonsgegevens

Onderstaande persoonsgegevens verwerken we wanneer jij ze zelf achterlaat:

  1. Naam
  2. E-mailadres
  3. Wachtwoord
  4. Adres
  5. Telefoonnummer
  6. Geslacht
  7. Geboortedatum
  8. Reacties
  9. Datum van je bezoek
  10. Locatiegegevens
  11. IP-adres
  12. Betaalinformatie

 

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

De bovenstaande persoonsgegevens hebben wij zelf van jou verkregen. We hebben ze verkregen via onze website, per e-mail of omdat je ergens op gereageerd hebt, een bestelling hebt geplaatst of bent ingelogd. Wanneer je onze website gebruikt laat je automatisch ook je IP-adres bij ons achter.

Doeleinden
Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Nieuwsbrief
Je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief, omdat je graag op de hoogte blijft van alles omtrent Biostime. Deze sturen we jou natuurlijk heel graag toe. Wil je de nieuwsbrief toch niet meer ontvangen, dan vind je een uitschrijf link onder elke nieuwsbrief. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat jij je zelf hebt uitgeschreven.

Acties
Wanneer jij je hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven omtrent acties van Biostime. Bewaren wij de gegevens die jij aan ons hebt doorgegeven om je op de hoogte te houden. Wanneer een dergelijke actie is afgelopen, dan verwijderen we je persoonsgegevens.

Inloggen, account en abonnement
Op onze site kun je een account aanmaken om je voorgaande bestellingen in te zien of omdat je deelneemt aan het abonnementsmodel. Wanneer jij een account aanmaakt dan geef je expliciet toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken. Wanneer jij je account verwijdert of ons hier de opdracht tot geeft; dan worden jouw persoonsgegevens direct verwijderd.

Reacties en foto’s
Wanneer jij op de site ergens op reageert en hierbij je naam of een foto gebruikt, dan geef je ons expliciet toestemming om deze gegevens te verwerken. Wanneer jij deze reactie of foto verwijdert of ons hier de opdracht tot geeft; dan worden jouw persoonsgegevens direct verwijderd.

IP-adres, locatiegegevens en cookies
Je IP-adres en locatiegegevens worden verwerkt op het moment dat jij onze website bezoekt. Dit doen wij om fraude via onze website te kunnen beperken en voor marketingdoeleinden. Voor meer informatie over deze verwerking kun je ons ‘Cookie statement’ bekijken.

Verzending van product
Wanneer jij een product besteld/aankoopt geef jij jouw adresgegevens zelf aan ons door. Wanneer je hiervoor een account aanmaakt of inlogt, worden je persoonsgegevens bewaard totdat jij jouw account weer verwijderd. Wanneer jij jouw account verwijdert of ons expliciet vraagt om je gegevens te verwijderen; dan worden jouw persoonsgegevens direct verwijderd.

Doorgifte van gegevens
Jouw gegevens kunnen gedeeld worden met de volgende derden, waaronder ook onze verwerkers:

  • Hosting van onze website, hosting van ons e-mailsysteem, nieuwsbrief dienst, social media, distributie partner, fulfilment partner, postbedrijf, adverteerders.
  •  
  • Doorgifte derde landen
  • De persoonsgegevens worden zo veel mogelijk binnen de EER verwerkt, maar soms ontkomen we er niet aan om ook diensten buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.


Als ze niet een een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Wil je hier meer informatie over, dan kun je ons altijd mailen via ‘info@biostime.nl’.

Jouw Rechten
We brengen je graag op de hoogte over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen? Neem dan contact op via ‘info@biostime.nl’.

Inzage, rectificatie en wissen
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag ons verzoeken deze te laten rectificeren of deze te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Beveiliging persoonsgegevens
Om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen, hebben wij passende organisatorische en technische maatregelen genomen Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies
Zie voor meer informatie ‘Cookie statement'

We kunnen je persoonsgegevens ook verzamelen via cookies. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer je onze site en of de site van derden bezoekt. Gegevens die dan opgeslagen worden zijn:

  • Informatie over je browser en besturingssysteem, het IP-adres van het apparaat dat je gebruikt, de webpagina’s die je bekijkt, links die je aanklikt tijdens het gebruik van onze diensten
  •  
  • Wijzigingen

Het kan zijn dat wij onze privacyverklaring moeten wijzigen. Dit kan het geval zijn wanneer wij bijvoorbeeld een andere werkwijze gaan hanteren. Wij zullen de nieuwe verklaring altijd op onze site publiceren. Wanneer de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, brengen wij je hiervan op de hoogte

Contact
Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je altijd contact opnemen: mail ons.

Belangrijke informatie

Borstvoeding is voor zuigelingen de beste voeding.

Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts voor je overgaat op (gedeeltelijke) flesvoeding.

IK HEB HET BEGREPEN