gift icon Gratis levering met een Biostime® abonnement

Over Biostime

Waarom Biostime® SN-2 biologische flesvoeding

Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s. Soms lukt (volledige) borstvoeding niet en kies je (in overleg met je arts en/of consultatiebureau) voor flesvoeding, ter aanvulling of als volledige vervanging. Biostime ontwikkelt producten met de voordelen van de natuur in combinatie met de laatste wetenschappelijke innovaties. Producten die goed zijn voor de ontwikkeling van baby’s. De samenstelling wordt continu en al meer dan 10 jaar lang geoptimaliseerd op basis van het wetenschappelijk onderzoek naar moedermelk en de ontwikkeling van baby’s, door een team van wetenschappers en experts

Waarom kies je nog meer voor voor Biostime® SN-2 Biologisch?

Geïnspireerd door de laatste onderzoeken naar moedermelk en ontwikkeling van baby’s
Goede mix van voedingsstoffen
Melkroom in plaats van palmolie
Biologische melk(room) is goed voor je kindje en voor het milieu
Biostime® abonnement voor meer gemak

Melkroom in plaats van palmolie

Biostime bevat melkroom ter vervanging van palmolie. Dat is beter voor het behoud van het regenwoud en beter voor je kindje. De melkroom helpt bij de opname van calcium, vermindert de kans op verstopping, verbetert de slaap, vermindert het huilen en verbetert het microbioom van de darmen. Ook helpt het bij de cognitieve ontwikkeling (geheugen, focus, aandacht, taal en motoriek) en zorgt het voor een betere bescherming tegen infecties. Deze effecten zijn klinisch bewezen door een gerandomiseerde dubbelblinde studie.

Biologische melk

Biostime melk komt van biologische Franse boeren. 27 geselecteerde boerderijen in een omtrek van 100 kilometer. We mogen het Europees biologisch keurmerk dragen en dat doen wij met trots! Het keurmerk maakt duidelijk dat ons product voldoet aan de EU-regels voor biologische producten. Het Europees biologisch keurmerk is een topkeurmerk vanwege hoge score op controle, transparantie en duurzaamheid. Dit keurmerk geeft onder andere aan dat onze producten vrij zijn van bestrijdingsmiddelen en dat er rekening wordt gehouden met het dierenwelzijn.

DHA en AA

Biostime bevat onder andere DHA en AA (zoals wettelijk is vastgesteld voor alle opvolgmelk), deze toegevoegde essentiële vetzuren zijn van groot belang in zuigelingenvoeding voor de ontwikkeling van de hersenen, het gezichtsvermogen, het immuunsysteem en het hart en de spieren.

 

Voor meer informatie en achtergrond ga naar De BINC-Geneva Foundation (Biostime Institute for Nutrition and Care), een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van onderzoek op het gebied van de gezondheid van moeders en kinderen.

Biostime® abonnement

Kies voor het Biostime® abonnement en geniet van alle voordelen die het jou biedt. Je krijg jouw bestelling dan maandelijks en automatisch gratis thuisgestuurd en je geniet van standaard 10% korting. Voor minder zorgen en meer gemak!

Belangrijke informatie

Borstvoeding is voor zuigelingen de beste voeding.

Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts voor je overgaat op (gedeeltelijke) flesvoeding.

IK HEB HET BEGREPEN