gift icon Korting bij 4 of meer producten

Biostime biologische opvolgmelk

Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s. Soms lukt (volledige) borstvoeding niet en kies je (in overleg met je arts en/of consultatiebureau) voor flesvoeding, ter aanvulling of als volledige vervanging. Biostime ontwikkelt producten met de voordelen van de natuur in combinatie met de laatste wetenschappelijke innovaties. De samenstelling wordt continu en al meer dan 10 jaar lang geoptimaliseerd op basis van het wetenschappelijk onderzoek naar moedermelk en de ontwikkeling van baby’s, door een team van wetenschappers en experts

Waarom kies je nog voor voor Biostime biologische opvolgmelk?

Biologisch keurmerk en duurzame landbouw
Zonder palmolie, maar met biologische melkroom
Zonder synthetische conserveringsmiddelen
Van koeien die niet worden behandeld met preventieve antibiotica of hormonen
Korting en gratis verzending bij 4 of meer producten Biostime 2 en 3
Biostime biologische opvolgmelk palmolievrij

Melkroom in plaats van palmolie

Biostime vervangt palmolie door biologische melkroom (rijk aan SN-2 palmitinezuur), dankzij onze melkroom kunnen we een zo optimaal mogelijke vetzuursamenstelling bereiken. Onze opvolgmelk is 100% palmolievrij en biologisch, dat is beter voor het milieu en voor het behoud van het regenwoud, het leefgebied van veel mensen en dieren.

Biologische melk

Biostime komt van 40 Franse biologische boerderijen in een omtrek van 100 kilometer. We mogen het Europees biologisch keurmerk dragen en dat doen wij met trots! Dit keurmerk geeft onder andere aan dat onze producten vrij zijn van bestrijdingsmiddelen en dat er rekening wordt gehouden met het dierenwelzijn. Onze koeien krijgen uitsluitend weidegras en voedergewassen, we gebruiken geen chemicaliën of pesticiden en de koeien krijgen meer ruimte en lopen voornamelijk lekker buiten rond. De koeien worden niet behandeld met (preventieve) antibiotica of hormonen. Dit is een duurzaam proces, omdat ze uit het productieproces worden gehaald wanneer dit nodig is om ze te behandelen met enkel natuurlijke middelen. Al met al doen wij enorm onze best om zuivere en eerlijke ingrediënten te gebruiken in onze opvolgmelk!

Biostime biologische opvolgmelk palmolievrij
Biostime biologische opvolgmelk palmolievrij

Met DHA

Biostime bevat onder andere DHA (Docosahexaeenzuur). De toevoeging van DHA in zuigelingenvoeding is wettelijk vastgesteld. DHA is van nature aanwezig in moedermelk, het draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen van het kind

Voor meer informatie en achtergrond ga naar De BINC-Geneva Foundation (Biostime Institute for Nutrition and Care), een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van onderzoek op het gebied van de gezondheid van moeders en kinderen.

Biostime webinar

Ben je benieuwd hoe de darmflora van jouw kindje opgebouwd wordt? Alles leren over gezonde poep? De eerste hapjes en wat is gezond? Leer dit en meer tijdens de live webinar over baby- en kindervoeding via Zoom! Aan het einde van de webinar is er tijd om vragen te stellen aan Sharon Asscher, orthomoleculair therapeut, hormoonconsulent en darmtherapeut. Tot snel!

Bekijk nu wanneer de eerstvolgende webinar plaatsvindt | Je ontvangt de Zoom link na het aanmelden

Biostime biologische opvolgmelk palmolievrij

Belangrijke informatie

Borstvoeding is voor zuigelingen de beste voeding.

Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts voor je overgaat op (gedeeltelijke) flesvoeding.

IK HEB HET BEGREPEN