gift icon Korting bij 4 of meer producten

Voor al je vragen!

Staat je vraag en het antwoord hier toch niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen

Wat zijn de voordelen van borstvoeding?

Moedermelk is echt het beste voor je baby. Hierdoor ontvangt je baby alle essentiële voedingsstoffen, hydratatie en beschermingsmiddelen die je baby nodig heeft om te groeien en zich te ontwikkelen. Borstvoeding heeft ook voordelen voor moeders, zoals het gemak, het versterken van de band met de baby en het helpen bij postpartum gewichtsverlies.

Hoe moeten mijn baby en ik de overstap maken van de voeding die momenteel wordt gebruikt, naar Biostime biologische opvolgmelk?

Om de overgang van je baby van zijn huidige voorbereiding naar het Biostime assortiment te vergemakkelijken, heeft het de voorkeur om voor een ​​geleidelijke overgang te kiezen om ervoor te zorgen dat de buik van je baby deze verandering verdraagt. Voor meer informatie raden wij je aan een arts, zoals je huisarts of een diëtist, te raadplegen.

Waar kunnen we Biostime kopen?

Het Biostime assortiment is verkrijgbaar via onze website www.biostime.nl & bij alle winkel van G&W (Gezond en Wel) in Nederland.

Komt Biostime van biologische landbouw?

Yes! We willen je kleintje de best mogelijke start geven. Biostime komt van 40 Franse biologische boerderijen in een omtrek van 100 kilometer. We mogen het Europees biologisch keurmerk dragen en dat doen wij met trots! Dit keurmerk geeft onder andere aan dat onze producten vrij zijn van bestrijdingsmiddelen en dat er rekening wordt gehouden met het dierenwelzijn. Onze koeien krijgen uitsluitend weidegras en voedergewassen, we gebruiken geen chemicaliën of pesticiden en de koeien krijgen meer ruimte en lopen voornamelijk lekker buiten rond. De koeien worden niet behandeld met (preventieve) antibiotica of hormonen. Dit is een duurzaam proces, omdat ze uit het productieproces worden gehaald wanneer dit nodig is om ze te behandelen met enkel natuurlijke middelen. Al met al doen wij enorm onze best om zuivere en eerlijke ingrediënten te gebruiken in onze opvolgmelk!

Is uw voeding vrij van lactose?

Lactose, of de suiker die van nature in melk wordt aangetroffen, is het belangrijkste koolhydraat dat in de meeste zuigelingenvoeding wordt aangetroffen. Ons assortiment bevat biologische melk(room) lactose, dus het is niet lactosevrij. Raadpleeg voor meer informatie de voedingswaarde-tabel en de ingrediëntenlijst op de achterkant van jouw Biostime pot of ga naar de productpagina's van onze site.

 

Is uw product geschikt voor mijn kind met allergieën ?

Kinderen die gevoelig zijn voor allergieën, hebben speciale voorbereiding nodig op basis van hun specifieke behoeften. Het Biostime assortiment biedt momenteel geen gespecialiseerd assortiment voor zuigelingen met allergieën. Voor meer informatie raden wij je aan een arts te raadplegen.

Is het normaal dat mijn baby constipeert als ik overstap op een Biostime-product?

De buik van een baby kan gevoelig zijn voor veranderingen in de omgeving en het dieet. Er kan een reactie zijn die erop wijst dat uw baby de plotselinge verandering in dieet niet kan verdragen. Wanneer je jouw baby nieuwe melk begint te geven, kun je jouw pasgeboren baby helpen zich aan te passen door deze geleidelijk te geven. Dit geeft zijn spijsvertering de tijd om zijn werk te doen en te wennen aan de nieuwe voeding. Doorgaans duurt het wennen niet langer dan maximaal 2 weken. Voor meer specifieke informatie over je kind raden wij je aan een arts te raadplegen.

Moeten we absoluut het volume en het aantal flessen respecteren dat op de pot staat aangegeven voor de leeftijd van mijn baby?

De gebruikershandleiding op de achterkant van de Biostime-doos is de aanbevolen dosering. De eetlust kan echter variëren tussen kinderen en de voedingsbehoeften van elk kind kunnen van tijd tot tijd fluctueren. We raden je aan advies in te winnen bij gekwalificeerde gezondheidswerkers als je niet zeker weet wat de behoeften van je kind zijn.

Betalen

Wat zijn de kosten van Biostime?

Voor de kosten van de verschillende producten verwijzen wij je graag door naar onze productpagina. Bekijk ook het voordeel bij aankoop van 4 of meer producten en de abonnementsvoordelen!

Kom ik in aanmerking voor korting op de Biostime producten?

Je ontvangt korting en gratis verzending bij bestelling van 4 of meer producten. De korting wordt verrekend voor Biostime 2 en 3.

Korting vanaf 4 producten:
Biostime 2 en 3: €19,99 per pot in plaats van €22,49
Biostime AR2: €22,49 per pot in plaats van €24,99

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Betaal veilig met iDeal of Creditcard.

Levering & Retourneren

Wat zijn de kosten van het bezorgen?

  • Je verzending is gratis wanneer je 4 of meer producten bestelt
  •  
  • Geldt dit niet voor jou? Dan betaal je €4,99 voor de verzending binnen Nederland.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Binnen Nederland geldt normaal gesproken: op werkdagen voor 23.00 besteld, morgen in huis.

Let op! Enkel op zondag worden er geen producten verzonden of bezorgd.

Via welke vervoerder wordt mijn product bezorgd?

Je bestelling wordt verstuurd met PostNL. Je ontvangt een Track en Trace nummer om je bestelling te volgen.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik op dat moment niet thuis ben?

Je kunt hiervoor de track en trace link van PostNL raadplegen. Deze link krijg je toegestuurd direct na het betalen van je bestelling. Deze link niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Na een visuele inspectie van je retour brengen wij je op de hoogte van ontvangst. Voldoet je retour aan de voorwaarden, dan wordt het geld binnen 2 weken teruggestort op de rekening.

KLIK HIER VOOR HET PRINTEN VAN JE RETOURLABEL

Binnen welke termijn kan ik mijn bestelling nog retourneren?

Je kunt je bestelling binnen 2 weken kosteloos retourneren, mits je retour aan de voorwaarden voldoet.

Wanneer wordt mijn betaling teruggestort?

Na een visuele inspectie brengen wij je op de hoogte van ontvangst. Voldoet je retour aan de voorwaarden, dan wordt het geld binnen 2 weken teruggestort op de rekening.

Worden de kosten voor het retourneren van mijn bestelling vergoed?

Mits je retour voldoet aan de voorwaarden, worden er geen retourkosten in rekening gebracht.

 

Hebben bovenstaande antwoorden je geen duidelijkheid gegeven? Neem gerust contact met ons op.
We hopen je zo spoedig mogelijk te helpen. Bedankt!

 

Belangrijke informatie

Borstvoeding is voor zuigelingen de beste voeding.

Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts voor je overgaat op (gedeeltelijke) flesvoeding.

IK HEB HET BEGREPEN