gift icon Korting bij 4 of meer producten

Thuiswerken & kinderen

Red Tag

thuiswerken

Thuiswerken & kinderen

Of het nu noodgedwongen is of dat je het gewoon fijn vind om af en toe jouw werkplek op kantoor in te ruilen voor de keukentafel: We zijn tegenwoordig massaal aan het thuiswerken. Met een kindje in huis kan dit best een lastige uitdaging zijn. Veel ouders vragen zich dan ook af hoe dit het beste gecombineerd kan worden.

Een vaste structuur aanhouden is de grootste essentie van een productieve thuiswerkdag. Start je werkdag vroeg en maak tijdens het ontbijt een to-do lijstje. Zet de taken op volgorde van urgentie. De taken die veel energie of tijd in beslag nemen -zoals die grote berg was- bewaar voor de rustige momenten. Wanneer je collega's gedurende dag een skype-meeting willen houden, is het aan te raden om deze gesprekken in te plannen op de tijden wanneer je de kleine slaapt of schermtijd heeft.

Op deze manier hoe je je geen zorgen te maken voor enige remoer. Wanneer de dag er weer bijna op zit, ruim je werkspullen op en geniet van je welverdiende avond samen met jouw kindje. Zo behoud je de balans tussen werk en privé.

Belangrijke informatie

Borstvoeding is voor zuigelingen de beste voeding.

Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts voor je overgaat op (gedeeltelijke) flesvoeding.

IK HEB HET BEGREPEN