De wereld verandert en zo ook onze ervaring met het ouderschap. Hoewel de reis rijk en lonend kan zijn, zit deze ook vol ontdekkingen en onzekerheden. Als wereldleider in kindervoeding brengt Biostime® ouders samen om de successen en spanningen van het ouderschap van de volgende generatie ouders te delen, te verbinden, te vieren en te leren kennen.
Een veelvoorkomende vraag van ouders is: mag mijn baby gewone melk? Een pasgeboren baby mag nog geen gewone koemelk. Het is daarom aan te raden om je kleintje tot in ieder geval 3 jaar oud borstvoeding of flesvoeding te geven. Maar hoe zit het precies? We leggen het hier aan je uit.
Je kindje heeft de leeftijd van 1 jaar bereikt en mag nu meer binnenkrijgen dan alleen borstvoeding en/of flesvoeding. Dit betekent dat je jouw kindje alle gezonde producten kunt geven die jij ook eet. Maar kan je dreumes nu ook écht als een volwassen persoon eten en wat voor voedingsschema voor een baby van 1 jaar kun je het best aanhouden? Lees hier alles wat je moet weten.
Wanneer je kindje rond de 10 maanden oud is, wordt het tijd om over te stappen vanbiologische opvolgmelk 2 naar biologische opvolgmelk 3. In het eerste jaar groeit je kindje namelijk fysiek en cognitief sneller dan ooit! Geef je kindje daarom biologische opvolgmelk van Biostime. De melk is afgestemd op de behoeften van kindjes vanaf 10 maanden mét extra voedingsstoffen, zoals ijzer, calcium en vitamines.
Als jouw baby 6 maanden oud is, wordt het tijd voor opvolgmelk! Aan gewone zuigelingenvoeding heeft je baby dan vaak niet meer genoeg. De biologische opvolgmelk van Biostime voor baby’s van 6 tot 12 maanden bevat biologische melk(room) en geen palmolie: goed voor je kindje én beter voor het milieu! Biostime bevat onder andere DHA, vitamine A, C en D (zoals wettelijk is vastgesteld voor alle opvolgmelk).
Wanneer men aan biologische voeding denkt, wordt het vaak meteen gelinkt aan het milieu. Maar wist je dat biologische flesvoeding niet alleen beter is voor het milieu, maar ook veel beter voor je kindje? Zo hebben de koeien die de melk produceren meer gunstige vetzuren in hun melk en is de melk onder andere vrij van bestrijdingsmiddelen.