gift icon Korting bij 4 of meer producten

Alles over Biostime biologische zuigelingenvoeding

Red Tag

biologische zuigelingenvoeding

Elke ouder wil het beste voor zijn of haar kindje op het gebied van voeding. We worden steeds bewuster van de manier waarop we met ons lichaam omgaan en wat we binnenkrijgen. Borstvoeding is de beste voeding. Soms lukt (volledige) borstvoeding niet en kies je voor flesvoeding, ter aanvulling of als volledige vervanging.

Onze producten bevatten biologische melkroom zónder palmolie: goed voor je kindje en beter voor het milieu. De biologische zuigelingenvoeding van Biostime is geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden.

  Biologische zuigelingenvoeding van Biostime

  De melk van Biostime is afkomstig van biologische Franse boeren en draagt een streng Europees biologisch keurmerk. Bij Biostime vind je biologische zuigelingenvoeding zonder palmolie. Palmolie is te vinden in veel producten, zoals margarines en zoetigheden. Waarom kiezen voor zuigelingenvoeding zónder palmolie? Tropische regenwouden zijn van onvoorstelbare waarde voor mensen, dieren en onze planeet. Toch worden er elke seconde 169 bomen gekapt. Het is tijd om bewust te kiezen, voor nu en voor later. Wat is er mis met palmolie? 🌍

  • Tropisch regenwoud wordt gekapt voor de aanleg van mega plantages met oliepalmen
  • Mensen worden van hun land beroofd en komen zonder inkomsten te zitten
  • Unieke planten- en diersoorten worden met uitsterven bedreigd
  • Het kappen van zo veel bossen is slecht voor het klimaat

  Biologische melk van koeien uit Normandië

  De voorwaarden voor een biologisch keurmerk is dat koeien minimaal 120 dagen per jaar, 6 uur of meer in de wei grazen. Biologische zuigelingenvoeding van Biostime wordt gemaakt van biologische melk. Dit betekent dat koeien altijd naar buiten kunnen en ze biologisch voer krijgen. Waarom kies je nog meer voor Biostime?

  • 100% palmolievrij en biologisch
  • Biostime bevat enkel natuurlijk conserveringsmiddelen en dus geen synthetische conserveringsmiddelen.
  • Biostime komt van koeien die niet worden behandeld met (preventieve) conserveringsmiddelen en hormonen.

  Praktische informatie over de biologische zuigelingenvoeding van Biostime:

  • Veilig betalen met iDeal of creditcard
  • Losse bestelling? Voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Bestellingen boven €70 gratis verzending
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer

  De ingrediënten

  In Biostime biologische zuigelingenvoeding vind je gedemineraliseerd biologisch weipoeder (melk), biologische plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad, kokos), biologische magere melk 16%, biologische maïs maltodextrine, biologische melkroom, biologische lactose (melk), biologische fructo-oligosachariden 0,6%, DHA vanuit visolie, olie van Mortierella alpina, emulgator (biologische soja lecithine), vitaminen (retinolacetaat, thiaminehydrochloride, riboflavine, calcium D-pantothenaat, ascorbylpalmitaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, cyanocobalamine, natrium L-ascorbaat, cholecalciferol, DL-alfa-tocoferolacetaat, D-biotine, fyllochinon, nicotinamide), calciumcarbonaat, calciumchloride, ijzerpyrofosfaat, cholinechloride, calciumhydroxide, inositol, L-tyrosine, zinksulfaat, magnesiumoxide kaliumchloride, tricalciumfosfaat, natriumchloride, magnesiumchloride, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet, L-carnitine, L-tryptofaan, L-cystine, antioxidant (extract rijk aan tocoferolen), melkzuurfermenten (Bifidobacterium infantis).

  Het gebruik

  • Was je handen grondig.
  • Gebruik water op handwarme temperatuur (+/- 37 ° C) en schenk de benodigde hoeveelheid in een schone fles. Gebruik water dat geschikt is voor biologische zuigelingenvoeding.
  • Gebruik het maatschepje in de deksel om het aangegeven aantal eenheden toe te voegen. Gebruik de schuifrand van de verpakking om het overschot op het schepje te verwijderen.
  • Sluit de fles goed. Rol de fles krachtig van links naar rechts tussen uw handen en schud vervolgens tien seconden verticaal.
  • Controleer de temperatuur met een paar druppels op je pols.
  • Nadat je je baby de fles hebt gegeven, was je de fles, de fopspeen en de ring met een sopje en spoel je ze grondig af. 

  Extra informatie over onze biologische zuigelingenvoeding

  De biologische zuigelingenvoeding van Biostime kun je gebruiken tot de leeftijd van 6 maanden. Vanaf 6 maanden kun je overstappen naar de Biostime SN-2 BIO 2 opvolgmelk. Volg altijd de bereidingswijze zoals vermeld op de verpakking. Heb je nog vragen over onze flesvoeding? Neem dan contact met ons op.

  Belangrijke informatie

  Borstvoeding is voor zuigelingen de beste voeding.

  Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts voor je overgaat op (gedeeltelijke) flesvoeding.

  IK HEB HET BEGREPEN