gift icon Korting bij 4 of meer producten

Alle informatie over Biostime biologische opvolgmelk voor peuters

Red Tag

biologische opvolgmelk of peutermelk

Wanneer je kindje rond de 10 maanden oud is, wordt het tijd om over te stappen van biologische opvolgmelk 2 naar biologische opvolgmelk 3. In het eerste jaar groeit je kindje namelijk fysiek en cognitief heel snel! Geef je kindje daarom biologische opvolgmelk van Biostime. De melk is afgestemd op de behoeften van kindjes vanaf 10 maanden.

De producten van Biostime bevatten biologische melk(room) en geen palmolie: goed voor je kindje én beter voor het milieu. Biostime bevat onder andere DHA, vitamine A, C en D (zoals wettelijk is vastgesteld voor alle opvolgmelk).

Waarom opvolgmelk voor peuters?

Na de leeftijd van 10 maanden leert je kindje steeds meer "echte" maaltijden te eten. Maar, omdat zijn kleine lichaam nog in ontwikkeling is, zijn de behoeften nog niet zoals die van een volwassene. Kies je voor babyvoeding of koemelk? Biostime komt van 40 biologische boerderijen uit het hart van Normandië, in Frankrijk. De Franse Vereniging voor Kindergeneeskunde beveelt opvolgmelk aan voor kinderen tussen 1 en 3 jaar*. Het vetgehalte en het gehalte aan ijzer en vitamine D zijn veel hoger in opvolgmelk dan die van koemelk, en de eiwitinname wordt hierdoor met de helft verminderd. Als onderdeel van een gezonde voeding kan opvolgmelk een positieve bijdrage leveren aan extra voedingsstoffen voor je kindje.

  Praktische informatie over de biologische opvolgmelk van Biostime:

  • Veilig betalen met iDeal of creditcard
  • Korting bij aankoop van 4 of meer producten (Biostime 2 & 3)
  • Losse bestelling? Voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Bestellingen boven €70 gratis verzending
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer

  De ingrediënten

  De biologische opvolgmelk van Biostime bevat biologische magere melk 31%, biologische plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad, kokos), biologische maïs maltodextrine, biologische melkroom, biologische fructo-oligosachariden 0,6%, emulgator (biologische Soja lecithine), olie van Mortierella alpina, DHA vanuit visolie, vitamines (natrium L-ascorbaat, DL-alfa tocoferolacetaat, ascorbylpalmitaat, nicotinamide, calcium-D-pantothenaat, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, retinolacetaat, foliumzuur, phylloquinon, D-biotine, cholecalciferol, riboflavine, cyanocobalamine), magnesiumchloride, natriumchloride, ijzerpyrofosfaat, L-cystine, trinatriumcitraat, trikaliumcitraat, calciumcarbonaat, tricalciumfosfaat, calciumhydroxide, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet, antioxidant (extract rijk aan tocoferolen), melkzuurfermenten (Bifidobacterium infantis) 0,02%.

  Het gebruik

  • Was je handen grondig.
  • Gebruik water op handwarme temperatuur (+/- 37 ° C) en schenk de benodigde hoeveelheid in een schone fles. Gebruik water dat geschikt is voor biologische opvolgmelk.
  • Gebruik het maatschepje in de deksel om het aangegeven aantal eenheden toe te voegen. Gebruik de schuifrand van de verpakking om het overschot op het schepje te verwijderen.
  • Sluit de fles goed. Rol de fles krachtig van links naar rechts tussen uw handen en schud vervolgens tien seconden verticaal.
  • Controleer de temperatuur met een paar druppels op je pols.
  • Nadat je je kindje de fles hebt gegeven, was je de fles, de fopspeen en de ring met een sopje en spoel je ze grondig af.

  Ga voor Biostime opvolgmelk

  Volg altijd de bereidingswijze zoals vermeld op de verpakking. Heb je nog vragen over onze opvolgmelk? Neem dan contact met ons op.

  Belangrijke informatie

  Borstvoeding is voor zuigelingen de beste voeding.

  Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts voor je overgaat op (gedeeltelijke) flesvoeding.

  IK HEB HET BEGREPEN